TWINS GRILLHUYSCH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 547 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Twins Grillhuysch. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:47 De pizza’s waren zoals gewoonlijk erg lekker. Bezorger was vriendelijk.
10 jan 2023 om 22:09 Voortreffelijk gegeten.
1 jan 2023 om 21:02 Ik had 2 garnalen in mijn garnalen met roomsaus de linzensoep was erg flauw normaal.ben ik wel altijd tevreden ze zijn altijd super aardig
1 jan 2023 om 10:41 Ik ben zeer ontevreden. Ik heb al om 16:30 besteld voor 18:30. Het kwam een uur later aan en me bestelling was niet compleet. Meid aan de telefoon was onbeschoft. Ik wil mijn geld terug!
29 dec 2022 om 19:56 Heerlijk eten Grote porties
11 dec 2022 om 19:57 Eten was heerlijk! De bezorger was zo lief om ons zoontje nog een snoepje te geven =]
27 nov 2022 om 19:37 Wij Hebbe nou al een aantal keren besteld bij TWINS wij werken met een aantal. Collega's in de zorg dus een goeie maaltijd is altijd heerlijk t restaurant persooneel is hartstikke lief en hardwerkend het eten is top en de bezorgers topp
19 nov 2022 om 21:19 Zoals altijd weer goed.. Tevreden
15 nov 2022 om 9:56 Ruim 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Ook geen belletje dat we zolang hebben moeten wachten. Kapsalon was erg weinig in het bakje. Erg jammer allemaal
12 nov 2022 om 22:36 Bestelling: pita kaas (5,50) en GROOT broodje döner a 9e. Pita kaas letterlijk kleine pita met een plak kaas. Voor 5,50 echt? Groot broodje döner: wederom kleine pita, bakje vlees, thats it. Absoluut niet in verhouding met wat je betaalt. Nooit meer.
6 okt 2022 om 20:32 Eten was laat maar oke als t lekker zou zijn maar helaas was het koud weinig en heel zout! De friet was lekker maar nooit meer dit was zo slecht!
5 okt 2022 om 8:00 Bezorger was te laat Eten was koud terwijl ik duidelijk aangaf dat te laat niet erg was maar het eten wel warm moest zijn Voor €21,00 aan bezorgkosten vindt ik het niet kunnen