TWINS GRILLHUYSCH

Recentebeoordeling


3 sterren uit 533 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Twins Grillhuysch. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 7:16 Niks op aan te merken
24 sep 2022 om 18:15 Pizza isn't good
23 sep 2022 om 23:22 I'l cibo fa schifo
18 sep 2022 om 21:43 Geweldige resturaunt. Kwaliteit eten , alles erop aan! Aanrader! 10 punten Altijd gezellige sfeer in de resturaunt
4 sep 2022 om 10:10 Broodje doner betekend hier een soort schotel waar doner in zit, en wat salade en als broodje een klein pita broodje. Echt een tegenvaller voor €8,00 De kapsalon is met aardappelwedgets.
28 aug 2022 om 20:44 Prima.
27 aug 2022 om 17:39 Het was niet goed. En de rijst was heel wijnig en overstuur . Kip veel te pittig . Denk bestel bij julie altijd goed maar dit keer is het slecht heb er pijn in me buik van . Jammer
24 aug 2022 om 19:54 Heerlijk gegeten! Op naar de volgende keer :-)
20 aug 2022 om 21:34 Snel bezorgd heerlijk gegeten
18 aug 2022 om 10:17 Zeer lange bezorgtijd, 2.5 uur gewacht! Eten viel erg tegen! Bij afhalen betere ervaringen!
17 aug 2022 om 18:43 Het eten was slap en de bezorging duurde veel te lang dan aangegeven we hebben ruim 2 uur gewacht op ons eten!!
17 aug 2022 om 0:26 Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Word voor mogool uitgemaakt omdat ik iets niet weet? Heel onvriendelijk personeel. Chagarijnig en eten verbrand. Bij downies&brownies gaat er nog beter eten de deur uit. Eet nog liever uit een vuilnisbak